Vi sidder klar ved telefonen mandag - fredag fra kl. 10:00 - 12:00. Hvis ikke vi besvarer telefonen kan du altid kontakte os på mail: info@maloudesign.dk

Plaider

Plaider i mange farver og kvaliteter

Et plaid i uld kan skabe hygge og en varm stemning i dit hjem, og du kan enten bruge det som uldtæppe til sofaen eller som pynt på kontorstolen. Hvem elsker ikke at putte sig under et lækkert uldplaid på sin sofa, mens stearinlysene brænder, og yndlingsprogrammet kører på fjernsynet? Hos Malou Design forhandler vi de lækreste og blødeste plaids i uld, som du kan forkæle dig selv, eller en du holder af, med.


Alpaca plaid

Her på siden finder du vores store udvalg af plaids i et væld af forskellige farver. Vælg et alpaca plaid i din yndlingsfarve, og hold godt øje med vores tilbud. Hvis du er heldig, kan du måske også finde det plaid, du har forelsket dig i, på tilbud her på siden. Hvert eneste af vores baby alpaca plaids er lavet af det blødeste og mest lækre materiale, som du vil elske at få ind i dit hjem. 

Bløde og behagelige plaider

Hvis du er på udkig efter en plaid i uld, er du landet det rette sted.

Hos Malou Design har vi sammensat et nøje udvalg af plaider i en enestående kvalitet.

Tag et kig her på siden og find din nye plaid. Vi er overbeviste om, at du finder en, der falder i din smag.

Få en uldplaid i den lækreste kvalitet

En plaid i uld kan skabe hygge i ethvert hjem. Uanset om du mangler et tæppe til at varme dig på i din sofa, eller du gerne vil pifte din kontorstol op, kan du hos Malou Design finde et tæppe i en kvalitet, der skiller sig ud.

Vælg for eksempel vores alpaca-plaid for den bedste komfort. Denne variant er det varmeste og blødeste, du overhoved kan få. Det skyldes, at det er fremstillet af små fine fibre, der gør kvaliteten helt unik.

Luksuriøse plaider til enhver smag

De plaider, du finder hos os, er lavet i målene 135x200 eller 130x200. Hvis du spørger os skal en plaid ikke være mindre. Det er den perfekte størrelse, da den er stor nok til, at du kan vikle hele tæppet rundt om dig.

Vores plaider kommer i mange forskellige farver. Går du med en klassisk farve som lysegrå eller denim blue? Eller foretrækker du en frisk farve, der i den grad vil pifte dit hjem op?

Uanset hvilken farve du vælger, er du garanteret en plaid i luksuriøs kvalitet, du kan have glæde af de næste mange år.

Hvordan skal jeg pleje min plaid?

Hvis uheldet er ude, og der er blevet spildt på din plaid, kan det være fristende at give det en tur i vaskemaskinen.

Da vores plaider er lavet i 100 % uld, kan du dog komme til at ødelægge den, hvis ikke du giver den rette behandling. 

Særligt for vores alpaca-plaider anbefaler vi altid, at du giver din plaid en kemisk rens.

Vores New Zealand Plaid har også bedst af den behandling, men kan også vaskes på uldskåneprogram ved 30 grader, hvis der ikke centrifugeres.

Glæd andre med et uldtæppe til sofaen

Er du i vildrede over, hvad du skal give personen der har alt? Du går aldrig galt i byen med at give en, du har kær, en helt særlig gave. 

Vores plaider fås til mange forskellige priser, så alle kan få hygge i hjemmet uanset pengepung.

Hvis du er heldig, kan du finde den plaid, du har forelsket dig i, på tilbud. Vi holder løbende udsalg på udvalgte varer. Hold derfor øje med vores hjemmeside, hvis du gerne vil have fingrene i et kvalitetsprodukt til en net sum penge.

Køb en plaid i uld hos Malou Design

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, priser, levering eller noget helt fjerde, er der altid hjælp at hente hos Malou Design 

Vores venlige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare dine henvendelser på alle hverdage.

Du kan fange os ved at give os et kald på telefon 40 22 62 41 eller skrive til os på mail info@maloudesign.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig, så du kan gøre et godt køb.