Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Malou Design v./MSI Polstring

Foldingbrovej 37

6650 Brørup

info@maloudesign.dk
Telefon: 40226241 

 

Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr.: 26414628


Betaling

Alle vores vare er special fremstillet men  pengene vil ikke blive trukket før ordren sættes i produktion

Vi modtager din betaling igennem Nets eller paypal.

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af insigelsesordningen.

Levering

Vi leverer til hele Danmark med fragttilæg afhængig af ordrestørrelse og vægt. Alle ordrer sendes som pakker. Det gør det lettere for os og for vores kunder at spore dem, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen.
Vi udsender pakker med GLS, og leverer fragtfrit ved køb over 499 kr. inkl. moms.

Varer under 399 kr koster fragt 

  •   0 -   1 Kg.   34,00 Kr.

  •   1 -   5 Kg.   37,00 Kr.

  •   5 - 10 Kg.   46,00 Kr.

  • 10 - 15 Kg.   59,00 Kr.

  • 15 - 20 Kg.   69,00 Kr.
     

 

Da vores varer bliver produceret efter din bestilling må der påregnes leveringtid:
 

  • Små varer som læderfedt, pyntepuder og plaider: 7 - 10 hverdage.

  • Stole hynder: 4-10 hverdage.

  • Hyndesæt til armstole, specialhynder & Sofaer: 10 - 30 hverdage.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret på nogle af vores varer.

Fortrydelsesretten er kun gældende for hynder til designer-stole i sort og cognac.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen herom skal sendes til info@maloudesign.dk eller ved at benytte
standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
De 14 dage er gældende fra du modtager varen og indtil vi modtager besked om at du ønsker at benytte dig af din returret, Derfor er det altid en god ide at kontakte os på mail inden afsendelse da forsendelsestiden også tæller med i de 14 dage hvis vi ikke har modtaget besked inden afsendelse.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til vi har modtaget varen.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb af hynder til din designer-stol, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger.
Dog ikke returneringsomkostning samt ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling via kontooverførsel.
Du skal være opmærksom på at der kan gå op til 20 bankdage før du har pengene på din konto.
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
For at vi kan identificere returnerede varer beder vi i denne sammenhæng dig om at vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos www.maloudesign.dk
 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Malou Design v./MSI Polstring

Foldingbrovej 37

6650 Brørup
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi anbefaler at varen returneres med GLS eller Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS´ eller Post Nords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Malou Design/MSI Polstring.
Yderligere har du som kunde også mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Malou Design v./MSI Polstring

Foldingbrovej 37

6650 Brørup


 Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn

adresse,

tlf.nr.

og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Malou Design v./MSI Polstring og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne anonymiseres.
Den dataansvarlige på www.maloudesign.dk er indehaver/Michael Iversen
Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.

Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Som registreret hos Malou Design, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@maloudesign.dk
 

 

Force Majeure

Enhver ordre modtages med forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lock-out, svigtende forsyning af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af Malou Design eller Malou Design's produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import-/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller begrænser Malou Design mulighed for at levere. Malou Design har i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handelen eller levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance er bortfaldet. Malou Design er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab som køberen måtte lide som følge af manglende levering.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til www.maloudesign.dk via email: info@maloudesign.dk eller telefon: (+45) 40226241 

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800  Viborg

www.forbrug.dk


Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-KOmmisionens online klageportal her

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01-10-2018