Special- og Universal-hynder

Hos Malou Design producerer vi hynder på specialmål efter dit ønske.

Søger du hynder efter mål, der er helt særlige? Hos Malou Design er vi specialister i at producere hynder efter specialmål.

preload spinner

Flotte hynder på specialmål

Vi står bag en bred kategori af hynder, så du kan finde præcis den hynde på mål, som du står og mangler.

Mangler du en elegant læderhynde på mål, der passer til bænken i entréen? Eller måske eksklusive læderhynder efter mål, der passer til dine spisebordsstole? Uanset hvilken type hynde på mål du søger, tilbyder vi et lækkert skræddersyet design til dig.

De bedste priser på hynder efter mål

Med skræddersyede hynder i læder giver du din boligindretning et luksuriøst og stilrent touch, som skiller sig ud fra mængden.

Fordi hynderne bliver designet ud fra specialmål, får du monopol på netop dine hynder, og derfor vil de ikke være til at finde i hundredvis af andre danske hjem.

Hos Malou Design tilbyder vi vores kunder de bedste produkter til at skabe en gennemført og unik boligstil. Det betyder, at dine nye flotte hynder både er komfortable, men også tilfører din indretning et æstetisk element.

Elegante og unikke læderhynder efter mål

Foretrækker du et råt look med sort læder? Eller kører du en varm skandinavisk stil i hjemmet og ønsker cognacfarvede hynder?

Når du bestiller hynder efter mål hos Malou Design, kan du også vælge mellem en bred farvepalette og give dine hynder et personligt udtryk.

 

Lad Malou Design stå bag dine nye iøjnefaldende hynder.