Vi sidder klar ved telefonen mandag - fredag fra kl. 10:00 - 12:00. Hvis ikke vi besvarer telefonen kan du altid kontakte os på mail: info@maloudesign.dk

Hynder til Y stole

Har du købt nye Y stole CH24, og mangler du behagelige og bløde hynder til? Eller trænger dine gamle puder til CH24 Y stolen til en udskiftning?

Se vores udvalg i forskellige farver og kvalitetsmaterialer, som læder, Hallingdal og Semianilin.


Hynde til CH24 Y stolen

Har du en eller flere Y stole derhjemme, som du synes, trænger til et friskt pust? Med vores flotte hynder til CH24 Y stole kan du tilføre dine Y stole et helt nyt look. Du kan vælge mellem en lækker læderhynde eller en hynde i andet stof end læder. Hos Malou Design kan du få fremstillet til en fair pris med god kvalitet, og du kan vælge mellem et væld af farver, materialer og kvaliteter.
Vi fremstiller hver enkelt Y stol hynde på vores eget værksted, og det gør os meget fleksible i forhold til dine specifikke ønsker til hynder eller puder. Hold øje her på siden for at finde et godt tilbud på en hynde til din Wegner CH24 Y stol, som vil klæde dine stole.  

Specialfremstillede Y stolhynder 

Har du købt nye Y stole, og mangler du behagelige og bløde hynder til? Eller trænger dine gamle puder til Y stolen til en udskiftning?

Hos Malou Design står vi bag en bred produktion af hynder i høj kvalitet. Her kan du købe den perfekte hynde til dine klassiske møbler og hynder på specialmål, som skræddersyes præcis ud fra dine møbelmål og ønsker til design.

Her på siden har vi samlet vores store sortiment af hynder til din CH24 Y stol. Du kan finde et hav af forskellige kvalitetsmaterialer, hvad enten du er til en fin stofhynde eller stilet læderhynde til din CH24 Y stol.

Mulighederne er mange hos Malou Design. Ja, faktisk er de næsten uendelige, fordi vi kan fremstille lige efter dine ønsker til mål og materiale.

Vi kræser for hver enkelt hynde 

Efter mange år i branchen er vi eksperter i hynder til designer møbler. Både når det kommer til design, form og materialevalg. Vi producerer selv alle vores varer på eget værksted, uanset hvor stor eller særpræget din bestilling er.

Vi er stolte af vores værksted. Med det følger også et stort ansvar, som vi varetager med stor omhu og grundighed. Som eksperter i branchen er vi effektive og øvede i produktionsprocessen, men går aldrig på kompromis med vores design. 

Det betyder, at intet design slipper igennem nøglehullet uden at blive nøje gennemtjekket for eventuelle fejl og mangler. På den måde er vi altid helt ajour med kvaliteten, inden vi sender dine nye produkter afsted til dig.

Når det kommer til vores kvalitet, tør vi godt stå ved, at vi går ind for millimeterpolitik – vi inkorporerer lige dele høj faglighed, kvalitet og perfektion i produktionen af alle vores hynder. Du får derfor altid et produkt, der lever op til samme høje standard som din designer stol af Wegner. 

Hynde til Y stol i lækre materialer 

Der findes lige så mange forskellige hynder, som der findes designer møbler – i hvert fald hos Malou Design, da vi producerer hynden lige efter din personlige bestilling.

Når du har fundet din favorit, kan du også vælge mellem en bred palette af flotte farver, så din stol bliver forkælet med den helt rigtige nuance. Det gælder for alle vores varianter – stofhynder og læderhynder som alle passer til designet af Wegner.

Alle vores hynder er godt polstret med kvalitetsmøbelstof, hvilket betyder, at du får en behagelig siddekomfort på sædet, uanset hvilket materiale du vælger. Vores hynder af læder og stof er også vendbare og kan bruges på begge sider.

Gør et kup, og bestil dine nye hynder til Wegner Y stol her 

Skræddersyede løsninger er ofte de bedste af slagsen og vi gør vores bedste for give jer den bedste pris. 

Hos Malou Design tilbyder vi skarpe priser på alle vores varer, uanset om vi skal lave din bestilling efter specialmål eller allerede foreslåede mål. 

 

Forkæl dig selv med nye, lækre puder til y-stolen fra Malou Design. Og har du spørgsmål til hynden, leveringstid eller lignende kan du komme i kontakt med vores kundeservice mandag til fredag 10.00 - 12.00 på 40226241 eller mail: info@maloudesign.dk.