Hynder til Sofaer

Er du på udkig efter nye hynder til sofaen? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Malou Design kan du finde et bredt sortiment af behagelige sofahynder, der passer til enhver stil og smag.

preload spinner

Flotte og bløde hynder til sofaer

Vil tilbyder hynder, der passer til et bredt udvalg af sofaer. Hvordan er din sofa sat sammen? Når du vælger dine nye sofahynder, er det vigtigt at have din sofas form, facon, mål og model in mente.

Har du en 2- eller 3-personers sofa med opdelte sædehynder, eller går sofasædet ud i et? Hos Malou Design kan du både finde hele hyndesæt og en enkelt hynde til din sofa, så du til enhver tid kan forkæle dig selv og dit yndlingsmøbel med nye lækre hynder.

Hynder i et klassisk design

Trænger din sofa til en opgradering med nye hynder? Vores hynder er lavet i et klassisk og tidløst design og passer til et bredt udvalg af sofaer. Det giver dig mulighed for at få en sofa, der fremstår som ny igen - og som passer perfekt ind i din indretning.

Hynderne er også lavet i den bedste kvalitet, både når det gælder stof og skum, så de kan holde år efter år, uanset hvor meget du bruger din sofa.

Komfort i særklasse

Vi mener at design og komfort skal gå op i en højere enhed. Det er lige netop derfor at alle vores hynder er lavet af en koldskum, der ellers kun bruges til kvalitetsmøbler. Skummet giver vores sofahynder en fantastisk siddekomfort, der holder i mange år.

Råt læder eller klassisk stof?

Er du vild med elegant læder eller tidløst betræk? Hos Malou Design kan du vælge mellem flere forskellige kvalitetsmaterialer, så dine sofahynder bliver nøjagtig, som du ønsker.

Vores designs findes også i en bred vifte af moderne farver, så du kan helt sikkert finde et design, der passer ind i din indretning. Uanset hvilket betræk du vælger, garanterer vi, at kvaliteten er i top.

Frisk din sofa op med nye bløde sofahynder fra Malou Design.