Vi sidder klar ved telefonen mandag - fredag fra kl. 10:00 - 12:00. Hvis ikke vi besvarer telefonen kan du altid kontakte os på mail: info@maloudesign.dk

Hynder til Wegners gyngestol

Er du på udkig efter et helt nyt hyndesæt, kan du her på siden købe sædehynde, nakkestøtte og ryghynde i en samlet pakke, eller du kan køber hynderne hver for sig.

Vores produkter til Wegners gyngestol giver dig mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din smukke, klassiske stol.

 


Hynder i klassisk design

Trænger din klassiske Wegner gyngestol til en opgradering med nye hynder? Her på siden har vi et stort udvalg af klassiske hynder til Wegner gyngestol, så den kan fremstå som ny igen.

Wegners j16 gyngestol er designet tilbage i 1944, og der findes både originale og nyproducerede stole på markedet. Har du en ældre stol, kan det være smukt med en ny hynde, pude eller nakkestøtte, der løfter udtrykket på stolen.

En Wegner er tidløs, og det er hynderne på siden her også.
 

Hynde i uld og læder

Hos os kan du mixe og matche hynderne til din Wegner gyngestol, så den får et look, der passer perfekt ind i dit hjem. Vi har hynder og puder i både uld og læder, og fælles for disse produkter er, at de er kvalitetssikre og slidstærke, så de kan holde i mange år - ligesom din Wegner gyngestol.