Vi sidder klar ved telefonen mandag - fredag fra kl. 10:00 - 12:00. Hvis ikke vi besvarer telefonen kan du altid kontakte os på mail: info@maloudesign.dk

Hynder til Spisebordsstole

Hos Malou Design kan du finde et stort udvalg af flotte hynder til spisestole, som gør dit stolesæde behageligt at sidde i time efter time. Blandt vores brede sortiment af hynder til stole, kan du både finde stolepuder i slidstærkt læder og klassisk stof.


Køb stolehynder for siddekomfort i topklasse

Til dagligt bruger du sikkert meget tid omkring spisebordet. Her nyder du lækre måltider med familie og venner, og ofte bliver spisebordet også gjort til arbejds- eller lektiestation i dagtimerne. Derfor er det alfa og omega med en god og behagelig stol.

Se de eksklusive hynder til stole

Der kan være stor variation mellem de enkelte stolesæders form. Det tager vi naturligvis højde for hos Malou Design. Derfor tilbyder vi stolehynder i mange forskellige udformninger og mål, herunder runde, dråbeformede, firkantede og mange flere.

Et element af luksus til dit hjems samlingspunkt

De lækre stolehynder fra Malou Design vil bidrage med luksuriøs komfort omkring spisebordet.

Du kan finde de enkelte designs i et bredt udvalg af farver, så du har mulighed for at få stolehynder, der blender stilfuldt ind i din boligindretning.

Vil du også booste dine stoles komfort med bløde stolepuder? Vælg din favoritvariant blandt det store udvalg af stolehynder fra Malou Design.

Hynder til spisebordsstole

Spisestuen er for mange hjemmets samlingspunkt og det rum, der bruges allermest. Derfor er det helt afgørende, at dine stole er udstyret med nogle lækre hynder

Her på siden kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment af hynder og puder til stole.

Du finder helt sikkert en stolehynde, der matcher dine behov.

Optimér din komfort med en ny flot hynde til din stol

Hvis dine stolehynder er ved at være godt slidt op, kan det i den grad gøre underværker med fornyelse til spisestuen. Specielt hynder i en god kvalitet, som dem du finder hos Malou Design, vil få dine spisebordsstole til at fremstå som splinternye.

Samtidig kan nye hynder optimere din komfort, så du igen kan komme til at sidde behageligt på dine stole.

Vi har hynder til ethvert hjem

Hos Malou Design forhandler vi hynder til stole i flere forskellige tekstiler, farver og kvaliteter, så der en hynde for enhver smag. 

Desuden fås vores hynder i mange udformninger og mål. Uanset om dine spisebordsstole er runde, dråbeformede, firkantede eller noget helt fjerde, har vi en hynde, der passer til din stol.

Vælg mellem slidstærkt læder og klassisk stof

Når du skal vælge, hvilke nye stolepuder du vil forny dine stole med, tænker du måske først og fremmest på hyndens udseende.

Men du bør også gøre dig nogle overvejelser i forhold til hyndens materiale.

En stolehynde i læder er et oplagt valg til dig, der har små børn i hjemmet, fordi du nemt og hurtigt kan tørre hynden af, hvis der bliver spildt på den. Desuden bliver læderhynder kun flottere med tiden, da de får patina af at blive brugt.

Er du mere til en blød pude til dine stole, kan du vælge en hynde i stof i din yndlingsfarve. De hynder i stof, du finder hos os, er fremstillet i et slidstærkt materiale med en skridsikker underside.

Køb stolehynder hos os

Er du i tvivl om, hvilke hynder der passer til dine spisebordsstole? Eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter?

Hos Malou Design sidder vi klar på alle hverdage til at tage en snak. Vi kan kontaktes på telefon 40 22 62 41 eller på mail info@maloudesign.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig og gøre alt, hvad der står i vores magt for at indfri dine ønsker og forespørgsler.