Hynder til Spisebordsstole

Hos Malou Design kan du finde et stort udvalg af flotte hynder til stole, som gør dit stolesæde behageligt at sidde på time efter time. Du kan i vores brede sortiment af hynder finde stolepuder i både slidstærkt læder og klassisk stof.

preload spinner

Hynder til stole

Spisestuen er for mange et samlingspunkt og det rum, hvor der bruges allermest tid. Det er her, du nyder lækre måltider med familie og venner, nyder ro og fred og en kop kaffe en søndag morgen - og i mange tilfælde bliver spisebordet også gjort til arbejds- eller lektiestation i løbet af ugen. Det er et meget alsidigt rum, der bliver brugt af hele familien i mange timer hver eneste dag - både til arbejde og til hygge.

Det er lige netop derfor at det er alfa og omega med en god og behagelig stol - og det kan du skabe med vores komfortable hynder til spisebordsstole.

Her på siden kan du gå på opdagelse i et bredt sortiment af puder og hynder til stort set alle slags stole.

Du kan helt sikkert finde stolehynder, der matcher dine behov her hos os.

Stort udvalg af hynder til stole

Der kan være stor variation mellem de enkelte stolesæders form. Det tager vi naturligvis højde for hos Malou Design.

Vi tilbyder derfor stolehynder i mange forskellige udformninger og mål, herunder runde hynder, dråbeformede hynder, firkantede hynder og mange flere. Vi har mange muligheder, så du kan uden tvivl finde hynder til spisebordsstole her hos os.

Stolehynder med siddekomfort i topklasse

Hynder har til formål at øge komforten af enhver stol - og det er lige netop det, vores hynder gør. Vores hynder er lavet af en skum, der giver en fantastisk siddekomfort, der holder i mange år. Du får altså en blød stolehynde, der kan gøre enhver spisebordsstol behagelig at sidde på - uanset om det er en designerstol eller blot en plastikstol fra IKEA.

Tilføj et element af luksus til dit hjems samlingspunkt

De behagelige og lækre stolehynder fra Malou Design vil bidrage med luksuriøs komfort omkring spisebordet.

Du kan finde de enkelte designs i et bredt udvalg af farver, så du har mulighed for at få stolehynder, der blender stilfuldt ind i indretningen. De kan uden tvivl finde nogle siddehynder til at sætte prikken over i'et i din spisestue hos os.

Skift de gamle stolehynder ud

Hvis hynderne til dine spisebordsstole er ved at være godt slidt op, kan det i den grad gøre underværker med fornyelse til spisestuen. Specielt hynder i en høj kvalitet, som dem du finder hos Malou Design, vil få dine stole til at fremstå som splinternye.

Samtidig kan nye hynder optimere din komfort, så du igen kan komme til at sidde behageligt på dine stole.

Vi har hynder til ethvert hjem

Hos Malou Design forhandler vi hynder i flere forskellige farver, tekstiler og kvaliteter, så der en hynde for enhver smag. 

Desuden fås vores hynder i mange udformninger og mål. Uanset om dine stole er runde, dråbeformede, firkantede eller noget helt fjerde, har vi en hynde, der passer til din stol.

Vi har også et bredt sortiment af stolehylder, der passer til flere varianter af designerstole fra bl.a. FDB møbler, Farstrup møbler og Arne Jacobsen.

Vælg mellem slidstærkt læder og klassisk stof

Når du skal vælge, hvilke nye stolepuder du vil forny dine stole med, tænker du måske først og fremmest på hyndens udseende.

Men du bør også gøre dig nogle overvejelser i forhold til hyndens materiale.

En stolehynde i læder er et oplagt valg til dig, der har små børn i hjemmet, fordi du nemt og hurtigt kan tørre hynden af, hvis der bliver spildt på den. Desuden bliver læderhynder kun flottere med tiden, da de får patina af at blive brugt.

Er du mere til en blød pude til dine stole, kan du vælge en hynde i stof i din yndlingsfarve. De hynder i stof, du finder hos os, er fremstillet i et slidstærkt materiale med en skridsikker underside, så de sidder godt på stolen og holder sig på plads i brug.

Køb stolehynder hos os

Er du i tvivl om, hvilke hynder der passer til dine spisebordsstole? Eller har du spørgsmål til hynderne?

Hos Malou Design sidder vi klar på alle hverdage til at tage en snak. Vi kan kontaktes på telefon 40 22 62 41 eller på mail info@maloudesign.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig og gøre alt, hvad der står i vores magt for at indfri dine ønsker og forespørgsler.