Hynder til Børge Mogensen

Herunder finder du nye hynder til de mest solgte design-klassikere af Børge Mogensen. Du kan købe vores hynder og hyndesæt i mange forskellige farver og kvalitet.
Kan du ikke finde hynden til lige netop din stol? - Ring til os på 40226241 eller send os en mail på info@maloudesign.dk

preload spinner

Hynder til møbler fra Børge Mogensen

Kunne dit trofaste Børge Mogensen-møbel godt trænge til at blive frisket op? Så kan du komme langt ved at skifte hynderne ud.

Her på siden finder du hynder til de mest solgte designmøbler fra Børge Mogensen tremmesofa til spisebordsstole. Vores hynder fås i mange varianter, og der er med sikkerhed en hynde, du kan lide.

Giv nyt liv til designer-klassikeren

Designermøbler kan holde sig flotte i mange år, men med tiden kan de trænge til nye hynder.

Hvis du er den heldige ejer af en Børge Mogensen tremmesofa, lænestol eller fodskammel, kan du finde et væld af forskellige hynder til dit møbel hos Malou Design.

Vælg for eksempel hynder i blødt stof i en varm farve til din Børge Mogensen stol eller gå med et hyndesæt i slidstærkt og tidløst læder til din Børge Mogensen tremmesofa.

Det skønne ved at udskifte hynderne på et møbel er, at du kan skabe et nyt udtryk med valg af farver og stof.

Find hynder hos Malou Design til en skarp pris

Hos Malou Design synes vi, at alle har ret til hynder i den allerbedste kvalitet. Derfor kører vi løbende tilbud på vores hynder til møbler fra Børge Mogensen.

Hvis du vil gøre et kup, kan du med fordel holde øje her på siden. Måske er du heldig at finde dine hynder til Børge Mogensen tremmesofa eller stole til en nedsat pris.

Køb dine nye Børge Mogensen hynder allerede i dag

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller levering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores venlige kundeservicepersonale kan fanges på telefon 40 22 62 41 eller mail info@maloudesign.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre et godt køb.