Hynder til Eames

Herunder finder du vores hynder til stole der er designet af Charles og Ray Eames. Du kan købe vores hynder i mange forskellige farver og kvaliteteter.
Kan du ikke finde hynden til lige netop din stol? - Ring til os på 40226241 eller send os en mail på 
info@maloudesign.dk

preload spinner

Hynder til Eames stole

Er du på udkig efter en ny og komfortabel hynde til din Eames stol?

Hos Malou Design har vi et bredt udvalg af unikke hynder specialdesignet til de klassiske Eames stole.

Kvalitetshynder til dine designerstole

Har din hynde til den trofaste Eames gyngestol levet et hårdt liv, og er den ved at være godt slidt op? Eller trænger du blot til fornyelse i spisestuen?

Her på siden finder du et stort sortiment af hynder til Eames stole og gyngestole designet af ægteparret Charles og Ray Eames.

Vores Eames hynder fås i mange forskellige tekstiler, farver og kvaliteter. Der er helt sikkert en, der passer til netop dine behov.

Luksuriøse Eames hynder til enhver smag

En ny hynde i et lækkert materiale kan få dine Eames stole til at fremstå som splinternye igen. Samtidig kan hynder i god kvalitet optimere din siddekomfort, så dine stole bliver behagelige at sidde på igen.

Når du har investeret i en designerstol, er det vigtigt at vælge hynder, der kan matche stolens flotte udtryk. Derfor er de hynder, du finder hos Malou Design, lavet efter specialmål, så de passer nøjagtigt til designerstolen. Samtidig er de fremstillet af materialer, der harmonerer med Eames stolens elegante look.

Det tidsløse og slidstærke valg

Når du skal vælge hvilken Eames hynde, der er den rette for dig, skal du gøre dig nogle overvejelser, hvad angår materiale.

Med en Eames hynde i læder får du et luksuriøst look, der aldrig går af mode. Desuden bliver læderhynder kun smukkere at se på med tiden, da de får en smuk patina af at blive brugt.

Samtidig kan lædermaterialet være en fordel at vælge, hvis du har små børn i huset. Vores Eames hynder i læder kan nemt tørres af med en hårdt opvredet klud, hvis der bliver spildt på dem.

Pift dit trofaste møbel op med en blød hynde

Hvor du med læder får en robust hynde, er stofhynder lig med perfekt komfort og hjemlig hygge.

Vores Eames hynder i stof er fremstillet i et slidstærkt materiale med en skridsikker underside. Du kan derfor sagtens vælge en hynde i stof til dine spisebordsstole.

Har du en Eames gyngestol, er det et oplagt valg at vælge en blød stofhynde, så du kan læne dig tilbage og vugge frem og tilbage med din yndlingsbog i hænderne time efter time.

Vælg en farve, der passer til dit hjem

Valget af farven på din nye Eames hynde kommer selvfølgelig først og fremmest an på personlig præference. Men vidste du, at farverne på dine møbler er med til at påvirke, hvor stort et rum føles?

Hvis du bor på få kvadratmeter, er det for eksempel værd at overveje at få en Eames hynde i en lys farve. Det vil gøre, at dit rum synes større, frem for hvis du i stedet vælger en Eames hynde i mørkt læder.

Køb hynder til Eames stole hos os

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilke hynder du skal vælge? Eller fandt du ikke nogle hynder, der matcher dine behov?

Hos Malou Design er vi altid klar til at tage en snak. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har nogle forespørgsler til vores produkter.

Du kan fange os på telefon 40 22 62 41 eller på info@maloudesign.dk.

Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at imødekomme vores kunders behov og indfri deres ønsker.