Vi sidder klar ved telefonen mandag - fredag fra kl. 10:00 - 12:00. Hvis ikke vi besvarer telefonen kan du altid kontakte os på mail: info@maloudesign.dk

Hynder til Y-stol

Har du købt nye y-stole, og mangler du behagelige og bløde hynder til? Eller trænger dine gamle puder til y-stolen til en udskiftning?


Hynde til Y stol

Har du en eller flere Y stole derhjemme, som du synes, trænger til et friskt pust? Med vores flotte hynder til Y stol kan du tilføre dine Y stole et helt nyt look. Du kan vælge mellem en lækker læderhynde eller en hynde i andet stof end læder. Hos Malou Design kan du få fremstillet billige hynder af en god kvalitet, og du kan vælge mellem et væld af farver, materialer og kvaliteter.
Vi fremstiller hver enkelt Y stol hynde på vores eget værksted, og det gør os meget fleksible i forhold til dine specifikke ønsker til hynder eller puder. Hold øje her på siden for at finde et godt tilbud på en Y stol hynde, som vil klæde dine stole.  

Specialfremstillede y-stolhynder 

Har du købt nye y-stole, og mangler du behagelige og bløde hynder til? Eller trænger dine gamle puder til y-stolen til en udskiftning?

Hos Malou Design står vi bag en bred produktion af hynder i høj kvalitet. Her kan du købe hynder til dine klassiske møbler og hynder på specialmål, som skræddersyes præcis ud fra dine møbelmål og ønsker til design.

Her på siden har vi samlet vores store sortiment af hynder til din y-stol. Du kan finde et hav af forskellige kvalitetsmaterialer, hvad enten du er til en fin stofhynde eller stilet læderhynde til din y-stol.

Mulighederne er mange hos Malou Design. Ja, faktisk er de næsten uendelige, fordi vi kan fremstille hynder lige efter dine ønsker til mål og materiale.

Tag et kig her på siden, og bestil dine nye y-stolhynder. 

Vi kræser for hver enkelt hynde 

Efter mange år i branchen er vi eksperter i hynder. Både når det kommer til design, form og materialevalg. Vi producerer selv alle vores hynder på eget værksted, uanset hvor stor eller særpræget din bestilling er.

Vi er stolte af vores værksted. Med det følger også et stort ansvar, som vi varetager med stor omhu og grundighed. Som eksperter i branchen er vi effektive og øvede i produktionsprocessen, men ikke så hurtige, at vi sjusker med vores design. 

Det betyder, at intet design slipper igennem nøglehullet uden at blive nøje gennemtjekket for eventuelle fejl og mangler. På den måde er vi altid helt ajour med kvaliteten, inden vi sender dine nye hynder afsted til dig.

Når det kommer til vores hynder, tør vi godt stå ved, at vi går ind for millimeterpolitik – vi inkorporerer lige dele høj faglighed, kvalitet og perfektion i produktionen af alle vores hynder. 

Hynde til y-stol i lækre materialer 

Der findes lige så mange forskellige hynder, som der findes stole – i hvert fald hos Malou Design, da vi producerer hynder lige efter din personlige bestilling.

Her på siden har vi også listet varianter, som vi konsekvent producerer, efter en række typiske stolemål. Du kan vælge mellem mange forskellige kvalitetsmaterialer, så dine nye hynder passer præcis ind i din boligindretning.

Hvad end du foretrækker en læderhynde til y-stol eller en y-stolhynde i stof, kan du finde din foretrukne blandt vores udvalg.

Når du har fundet din favorit, kan du også vælge mellem en bred palette af flotte farver, så din stol bliver forkælet med den helt rigtige nuance. Det gælder for alle vores varianter – stofhynder som læderhynder.

Alle vores hynder er godt polstret med kvalitetsmøbelstof, hvilket betyder, at du får en behagelig siddekomfort, uanset hvilket materiale du vælger. Vores hynder er også vendbare og kan bruges på begge sider.

Gør et kup, og bestil dine nye y-stolhynder her 

Skræddersyede løsninger er ofte de bedste af slagsen, men koster også derefter. 

Hos Malou Design tilbyder vi skarpe priser på alle vores hynder, uanset om vi skal lave din bestilling efter specialmål eller allerede foreslåede mål. 

 

Forkæl dig selv med nye, lækre puder til y-stolen fra Malou Design.